follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

jessica van duren

ben jij op zoek naar: 

· Meer inspiratie?
· Meer focus?
· Meer online zichtbaarheid?
· Meer creativiteit?
· Versterking van je brand?
· Haalbare maar uitdagende doelstellingen?
· Een aansluitende strategie?
· Een succesvolle mindset?
· Een groter netwerk?

Ja, hier ben ik naar op zoek!

"It's not about ideas, it's about  making ideas happen"

- SCOTT BELSKY

in de academy leer je over:

· Business
· Mindset
· Branding
· Marketing


Wist je dat je als ondernemer maar 20% bezig bent met het daadwerkelijke uitvoeren van je skills? De andere 80% bestaat uit branding, marketing, sales, etc. De doelgroep voor ondernemers uit de weddingbranche is het bruidspaar, maar het ideale bruidspaar is voor iedere ondernemer verschillend! Hoe zou het zijn om bruidsparen aan te trekken die ECHT bij jou passen?

Ik ga je alles leren over online zichtbaarheid en mijn succesvolle strategie met je delen, zodat jij jouw droomklanten binnenhaalt en jouw doelen bereikt!

“Toen ik begon met fotograferen had ik ook nog een baan als boekhouder. Het was tijd om de stap te nemen om met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities. Jessica stelde me telkens de juiste vragen en liet mij over diverse vraagstukken goed nadenken. Ze is lief, rustig en respectvol in haar aanpak. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied, maar ook privé. Mede door Jessica heb ik ontdekt dat ik het werk doe wat me past als een jas. Ik hoef geen stap terug te doen gezien ik moeder ben, maar heb geleerd dat ik juist gas kan geven. Door het volgen van de workshops en coaching lessen van Jessica sta ik stevig in mijn schoenen om mijn droom te achtervolgen. Momenteel ben ik volledig zelfstandig fotograaf en leef ik mijn droom! Iedereen die worstelt met fotografie of andere business vraagstukken adviseer ik daarom Jessica in te schakelen."

Nancy Twickler 
Nancy Twickler 
photographer

JOUW COACH

Na bijna 12 jaar een succesvol bedrijf te runnen in deze wedding branche als fotografe heb ik, Jessica van Duren, geleerd hoe te groeien met je bedrijf en welke strategieën werken. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in branding, coaching en marketing. Dit heeft mij gebracht naar het hoger segment en mijn droom bruidsparen die perfect matchen bij mij.

Al jaren coach ik fotografen en help ik ze hun bedrijf naar een hoger level te tillen. En wist je dat dit eigenlijk 80% gaat over het bedrijf zelf in plaats van alleen de fotografie skills?

Daarom is het nu tijd voor mij, om mijn kennis door te gaan geven en andere ondernemers in deze branche. Want wist je dat je als bijvoorbeeld fotograaf of trouwambtenaar maar 20% bezig bent met het daadwerkelijk fotograferen of trouwen van de bruidsparen? De andere 80% bestaat uit mails, admin, branding, marketing, sales etc. En weet je wat nu het mooie is?

'Onze" doelgroep is voor ons allemaal het bruidspaar maar iedereen heeft zijn of haar eigen ideale bruidspaar. Hoe zou het voor je zijn nog meer te werken met alleen maar bruidsparen die ECHT bij jou passen?

"A CHAMPION IS AFRAID OF LOSING.
 eVERYONE ELSE IS AFRAID OF WINNING"

- BILLIE JEAN KING

Je krijgt toegang tot de online academy met ALLE werkboeken en video's van TWBH! Alles over mindset,ideale klant, zichtbaarheid, netwerken, groeien en jouw aanbod scherper maken. 

We starten allemaal tegelijk met alle instappers op 1 maart! En daarom gaan we aftrappen met een gezamelijke KICK-OFF call!!

In deze academy leer je o.a. Mijn manier van verkopen. Zoals hoe je een brochure opstelt. Hoe je je klanten kunt sturen naar jouw ideale aanbod.

ALLES krijg je hiermee scherper! Voorheen was deze content voor 6maanden en jij krijgt nu ALLES in 1x!

Zodra je je inschrijft voor de academy, voeg ik je toe aan de online community op Facebook. Vanaf het begin van je inschrijving kun je dus al een waardevol netwerk opbouwen om vervolgens mooie samenwerkingen uit te halen. 

Heb je vragen? Deze kun je stellen in de facebook groep aan mij.Wat je krijgt:

Ja, dit wil ik!

Door Jessica ben ik gestart met het fotograferen van bruiloften. Ik had geen idee hoe het allemaal in zijn werk ging. Ik had wel een of 2 bruiloften gefotografeerd van vriendinnen / collega's. Het leek toen super tof om dit full time te kunnen doen en heb me aangemeld voor de workshop. Tijdens de workshop voelde ik me erg op mijn gemak en hebben we genoeg goede tips ontvangen.

Ze heeft mij laten inzien dat er zeker een mogelijkheid is om full time fotograaf te kunnen worden. Omdat ik me zo goed ondersteund voelde heb ik daarna ook nog 1 op 1 coaching gevolgd bij Jessica. We hebben een heel plan van aanpak gemaakt voor mijn bedrijf en samen gekeken naar hoe ik het allemaal kon vormgeven.
Nu 1 jaar later heb ik mijn eerste doel al gehaald minimaal 10 bruiloften in 2020 en er komen al boekingen binnen voor 2021.

Door de coaching met Jessica heb ik veel zelfvertrouwen gekregen en ben ik er van overtuigd dat het me gaat lukken om full time bruidsfotograaf te worden. Ik zal dan ook zeker coaching sessies blijven volgen om mijn weg naar fulltime bruidsfotograaf te behalen.

Ik raad Jessica niet alleen aan omdat ze zo onwijs goed is wat ze doet. Maar ook omdat het gewoon een prachtig mens is. Ze helpt je niet alleen in je bedrijf maar ook met je mindset en alles erom heen. Zodat je de juiste balans gaat vinden zowel privé als in je bedrijf.


Kimberly Duchateau
Kimberly Duchateau
Photography


Deelnemen >>>

TWBH ACADEMY

€247,-*

€550,00

Doe vanaf 1 maart mee met de ACADEMY!

·  Toegang tot de community
·  1 Kick off call met Jessica en de groep
·  6 modules inclusief werkboek
·  Vragen stellen via de comunity
Beste keuze

“Jessica stelt de juiste vragen en door middel van haar handige tools ben ik meestal zelf in staat om antwoord te geven op mijn eigen vragen. Ze weet mij te stimuleren om niet bang te zijn voor het nieuwe en onzekere en geeft net even dat extra duwtje in de rug. Ze is ontzettend lief en geeft je een veilig gevoel: bij Jessica kun je jezelf zijn. Bovendien zorgt ze er altijd voor dat jij het beste uit jezelf en je bedrijf gaat halen."

Lisanne Kamp
Your Weddingplanner

De academy is voor jou als:

· Je ondernemer bent in de weddingbranche
· Jouw bedrijf een flinke boost wil geven
· Jouw ideale bruidspaar wil aantrekken
· Jij jezelf wil omringen met like minded ondernemers
· Je er klaar voor bent om actief mee te doen om jouw doelen te bereiken
· Je alles in je bedrijf scherper wilt hebben!

Ja, ik wil deelnemen!

FAQ

Kan ik ook op een later tijdstip lid worden?

Ik wil graag dat iedereen elkaar goed kan leren kennen in deze groep en naast een zo goed mogelijk resultaat behaalt ook de kans heeft om een waardevol netwerk op te bouwen. Daarom is het maar enkele keren per jaar mogelijk om lid te worden van deze groep.  De actie prijs is alleen nu geldig voor iedereen van trouwbeleving.

Kan ik elk moment opzeggen?

Je neemt sowieso alle modules af. Je kunt niet opzeggen en de betaling is eenmalig.

Hoeveel ervaring moet ik hebben in de wedding branche?

Of je nu al 15 jaar in deze branche werkt of pas net gestart bent. Het maakt niet uit waar jij staat er is altijd te leren. Bovendien werk je AAN eigen bedrijf. Als ondernemer is het altijd belangrijk om te blijven ontwikkelen.

Wanneer is de groeps call?

De kick off call is op 1 maart om 20.00u

Krijg ik mijn geld terug?

Omdat de kosten zo laag zijn is het niet mogelijk een refund te krijgen.

Ik wil met iemand mee doen die niet bij de borrel van trouwbeleving was. kan dat?

Ja natuurlijk! Leuk! 

Hoe krijg ik toegang tot de academy?

Nadat wij je betaling ontvangen hebben maken we je lid van de facebookgroep. Voor 1 maart krijg je de inlog gegevens van de ACADEMY en kun jij aan de slag!Hoe zit het met belasting?

Prijzen zijn excl. btw. De kosten van deze academy zijn zakelijke kosten en dus aftrekbaar.Algemene voorwaarden: http://www.jessicavanduren.nl/algemenevoorwaarden

Ja, ik wil deelnemen!