ben jij op zoek naar: 

· Meer inspiratie?
· Meer focus?
· Meer online zichtbaarheid?
· Meer creativiteit?
· Versterking van je brand?
· Haalbare maar uitdagende doelstellingen?
· Een aansluitende strategie?
· Support van anderen?
· Een succesvolle mindset?
· Een groter netwerk?

Ja, hier ben ik naar op zoek!

"It's not about ideas, it's about  making ideas happen"

- SCOTT BELSKY

in de academy leer je over:

· Business
· Mindset
· Branding
· Marketing


Wist je dat je als ondernemer maar 20% bezig bent met het daadwerkelijke uitvoeren van je skills? De andere 80% bestaat uit branding, marketing, sales, etc. De doelgroep voor ondernemers uit de weddingbranche is het bruidspaar, maar het ideale bruidspaar is voor iedere ondernemer verschillend! Hoe zou het zijn om bruidsparen aan te trekken die ECHT bij jou passen?

Ik ga je alles leren over online zichtbaarheid en mijn succesvolle strategie met je delen, zodat jij jouw droomklanten binnenhaalt en jouw doelen bereikt!

“Toen ik begon met fotograferen had ik ook nog een baan als boekhouder. Het was tijd om de stap te nemen om met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities. Jessica stelde me telkens de juiste vragen en liet mij over diverse vraagstukken goed nadenken. Ze is lief, rustig en respectvol in haar aanpak. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied, maar ook privé. Mede door Jessica heb ik ontdekt dat ik het werk doe wat me past als een jas. Ik hoef geen stap terug te doen gezien ik moeder ben, maar heb geleerd dat ik juist gas kan geven. Door het volgen van de workshops en coaching lessen van Jessica sta ik stevig in mijn schoenen om mijn droom te achtervolgen. Momenteel ben ik volledig zelfstandig fotograaf en leef ik mijn droom! Iedereen die worstelt met fotografie of andere business vraagstukken adviseer ik daarom Jessica in te schakelen."

Nancy Twickler 
Nancy Twickler Fotografie

JOUW COACH

Na bijna 11 jaar een succesvol bedrijf te runnen in deze wedding branche als fotografe heb ik, Jessica van Duren, geleerd hoe te groeien met je bedrijf en welke strategieën werken. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in branding, coaching en marketing. Dit heeft mij gebracht naar het hoger segment en mijn droom bruidsparen die perfect matchen bij mij.

Al jaren coach ik fotografen en help ik ze hun bedrijf naar een hoger level te tillen. En wist je dat dit eigenlijk 80% gaat over het bedrijf zelf in plaats van alleen de fotografie skills?

Daarom is het nu tijd voor mij, om mijn kennis door te gaan geven en andere ondernemers in deze branche. Want wist je dat je als bijvoorbeeld fotograaf of trouwambtenaar maar 20% bezig bent met het daadwerkelijk fotograferen of trouwen van de bruidsparen? De andere 80% bestaat uit mails, admin, branding, marketing, sales etc. En weet je wat nu het mooie is?

'Onze" doelgroep is voor ons allemaal het bruidspaar maar iedereen heeft zijn of haar eigen ideale bruidspaar. Hoe zou het voor je zijn nog meer te werken met alleen maar bruidsparen die ECHT bij jou passen?

"A CHAMPION IS AFRAID OF LOSING.
 eVERYONE ELSE IS AFRAID OF WINNING"

- BILLIE JEAN KING

Zodra je je inschrijft voor de academy, voeg ik je toe aan de online community op Facebook. Vanaf het begin van je inschrijving kun je dus al een waardevol netwerk opbouwen om vervolgens mooie samenwerkingen uit te halen. Iedere maand start met een coaching call met mij en/of een expert via Zoom, om zo optimaal resultaat te boeken. Ook ontvang je iedere maand een nieuwe module van het werkboek. Tussentijds laat ik je zeker niet stil zitten en upload ik video’s met bijvoorbeeld extra uitleg, een extra opdracht of een meditatiecursus.

Heb je vragen? Stel ze in de LIVE Q&A op Zoom. Zo lang je lid bent heb je toegang tot de Facebookgroep, waarin alle gesprekken plaatsvinden en we samen een hechte community vormen. Ik geloof erin dat je jezelf moet omringen met mensen met dezelfde drive als jij. Daarom stimuleer ik in deze groep ook actief met elkaar mee te denken.

Dus nog even overzichtelijk op een rijtje:
· Toegang tot de community
· Maandelijkse coaching call met Jessica 
· Coaching calls met experts
· Maandelijks een nieuwe module inclusief werkboek
· Maandelijkse video's
· Live Q&A's via Zoom
· Een waardevol netwerk

Wat je krijgt:

Ja, dit wil ik!

Door Jessica ben ik gestart met het fotograferen van bruiloften. Ik had geen idee hoe het allemaal in zijn werk ging. Ik had wel een of 2 bruiloften gefotografeerd van vriendinnen / collega's. Het leek toen super tof om dit full time te kunnen doen en heb me aangemeld voor de workshop. Tijdens de workshop voelde ik me erg op mijn gemak en hebben we genoeg goede tips ontvangen.

Ze heeft mij laten inzien dat er zeker een mogelijkheid is om full time fotograaf te kunnen worden. Omdat ik me zo goed ondersteund voelde heb ik daarna ook nog 1 op 1 coaching gevolgd bij Jessica. We hebben een heel plan van aanpak gemaakt voor mijn bedrijf en samen gekeken naar hoe ik het allemaal kon vormgeven.
Nu 1 jaar later heb ik mijn eerste doel al gehaald minimaal 10 bruiloften in 2020 en er komen al boekingen binnen voor 2021.

Door de coaching met Jessica heb ik veel zelfvertrouwen gekregen en ben ik er van overtuigd dat het me gaat lukken om full time bruidsfotograaf te worden. Ik zal dan ook zeker coaching sessies blijven volgen om mijn weg naar fulltime bruidsfotograaf te behalen.

Ik raad Jessica niet alleen aan omdat ze zo onwijs goed is wat ze doet. Maar ook omdat het gewoon een prachtig mens is. Ze helpt je niet alleen in je bedrijf maar ook met je mindset en alles erom heen. Zodat je de juiste balans gaat vinden zowel privé als in je bedrijf.


Kimberly Duchateau
Kimberly Duchateau Photography


3 maanden

6 maanden

€157,00*

€275,00

€174,00

€335,00

*Daarna €49,00 per maand

Stap per 1 juli in bij The Wedding Business Hub, om 3 maanden lang aan jouw bedrijf te werken. Een omgeving vol met like-minded ondernemers, kennis en creativiteit. Wat je precies krijgt? 

· 3 maanden toegang tot de community
· 3 coaching calls met Jessica en experts
· 3 modules (inclusief werkboeken)
· 3 live Q&A's via Zoom
Loop alle onderdelen van de academy door en na 6 maanden staat jouw bedrijf als een huis!  Je leert niet alleen aan je bedrijf te werken, maar ook hoe je dit op lange termijn door kunt zetten.Kies voor 6 maanden en krijg 30% korting op jouw ticket voor het live-event dit najaar! Wat je krijgt?

· 6 maanden toegang tot de community
· 6 coaching calls met Jessica en experts
· 6 modules (inclusief werkboeken)
· 6 live Q&A's via Zoom
· 30% korting op jouw ticket voor het live event (najaar 2020) Beste keuze

“Jessica stelt de juiste vragen en door middel van haar handige tools ben ik meestal zelf in staat om antwoord te geven op mijn eigen vragen. Ze weet mij te stimuleren om niet bang te zijn voor het nieuwe en onzekere en geeft net even dat extra duwtje in de rug. Ze is ontzettend lief en geeft je een veilig gevoel: bij Jessica kun je jezelf zijn. Bovendien zorgt ze er altijd voor dat jij het beste uit jezelf en je bedrijf gaat halen."

Lisanne Kamp
Your Weddingplanner

De academy is voor jou als:

· Je ondernemer bent in de weddingbranche
· Jouw bedrijf een flinke boost wil geven
· Jouw ideale bruidspaar wil aantrekken
· Jij jezelf wil omringen met like minded ondernemers
· Je er klaar voor bent om actief mee te doen om jouw doelen te bereiken
· Je een groter netwerk op wil bouwen

Ja, ik wil deelnemen!

FAQ

Kan ik ook op een later tijdstip lid worden?

Ik wil graag dat iedereen elkaar goed kan leren kennen in deze groep en naast een zo goed mogelijk resultaat behaalt ook de kans heeft om een waardevol netwerk op te bouwen. Daarom is het maar enkele keren per jaar mogelijk om lid te worden van deze groep.  De introductie prijs is alleen nu geldig. het maandbedrag zal later omhoog gaan.

Kan ik elk moment opzeggen?

Na de minimale termijn van 3 maanden kun je maandelijks opzeggen. Dit kun je doen door mij een email te sturen met daarin je gegevens. Je dient voor de 25e van de maand op te zeggen voor de volgende maand.

Hoeveel ervaring moet ik hebben in de wedding branche?

Of je nu al 15 jaar in deze branche werkt of pas net gestart bent. Het maakt niet uit waar jij staat er is altijd te leren. Bovendien werk je AAN eigen bedrijf. Als ondernemer is het altijd belangrijk om te blijven ontwikkelen.

Wanneer zijn de groeps calls?

De coaching calls met de groep zijn meestal op de 2e dinsdag of woensdag om 10.30u. De Q&A call is bijna altijd op de laatste dinsdag of woensdag van de maand om 10.30u. Er kan soms een uitzondering zijn ivm vakantie. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Je mag je vraag insturen en je kan altijd de call terug kijken.

Krijg ik mijn geld terug als ik er eerder uit wil?

Omdat de kosten zo laag zijn is het niet mogelijk een refund te krijgen.

Ik ben 3 maanden lid maar ik wil toch 6 maanden lid worden. Kan dat?

Ja natuurlijk! Leuk! Als je mij mailt dan zorg ik dat je 6 maanden mee kan doen.

Hoe krijg ik toegang tot de academy?

Nadat wij je betaling ontvangen hebben maken we je lid van de facebookgroep en krijg je jouw inlog gegevens voor de academy toesgestuurd.Hoe zit het met belasting?

Prijzen zijn excl. btw. De kosten van deze academy zijn zakelijke kosten en dus aftrekbaar.Algemene voorwaarden: http://www.jessicavanduren.nl/algemenevoorwaarden

Ja, ik wil deelnemen!