follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

jessica van duren


twee daagse retreat voor vrouwelijke ondernemers die next level willen gaan met hun spiritualiteit.

Om grote groei als mens en daarmee op je werk, in je bedrijf of prive te kunnen maken is het soms echt nodig uitdagingen met jezelf aan te gaan.

Vanuit rust, helemaal uitgezoomd en even weg van alles. Omringd met vrouwen zoals jij. Die voelen dat ze een grote missie hebben maar dat "iets" nodig is om die sprong te kunnen maken.

Vrouwelijke ondernemers / leiders die hun eigen spiritualiteit in volste vertrouwen willen aan kijken om zo hun plek echt te kunnen gaan pakken.


Misschien wil jij je missie meer helder krijgen.

Heb je nog wat oude (familie)stukken op te lossen om jezelf ook in die Next Level rol te kunnen zetten.

Of voel je dat er nog een blokkade zit op geld, ruimte nemen of op ontvangen in het algemeen.

Je voelt dat het in je zit, maar iets houd je tegen om het echt te gaan doen.


Waarom blijf je zo hard werken en kom je niet uit dat patroon. Terwijl je voelt dat het leven niet bedoeld is om het "vol te houden".

Spiritualiteit, bewustzijn én impact maken met je onderneming is vooral glansrijk als het gecombineerd wordt met goed voor jezelf zorgen in alle opzichten.

Ik, Jessica heb zoveel kunnen helen toen ik deze sessies gedaan heb. Zoveel is duidelijk geworden, ik snap mezelf beter, ik heb het nodige los kunnen laten, ik weet welke richting ik op wil en ik heb blokkades op kunnen heffen waardoor ik precies weet en voel wat ik heb te doen hier en het kan doen! En.... het gaat nog moeitelozer. Omdat het klopt.

Ik kan je alles leren over je bedrijf Next Level neerzetten. Dit doe ik met liefde maar ik voelde dat er iets miste. Ik kan alle tools geven, die heb je waarschijnlijk zelf ook al. Vaak zit er op dieper level iets wat maakt dat geld niet volledig stroomt of waarom vrouwen zo hard blijven werken en maar niet uit die patronen komen ondanks dat ze zo sterk aan voelt dat ze dit niet meer op die manier wil.

Mijn ontmoeting met Kitty was precies wat ik nodig had om een deel in mijn weer wakker te maken en te voelen precies DIT het ding is wat er nog miste in mijn business/aanbod en wat ik nog meer te brengen heb. Deze spirituele sessies waren een mega shift voor mij en dit gun ik iedereen en ook deze tweedaagse is hieruit ontstaan.

jessica

Eerst JIJ. Zo werkt dat nu eenmaal. De een kan niet groeien zonder het ander. Dus stel je eens voor wat voor een BIG leap jij kunt maken als je missie en visie helemaal helder en voelbaar is en je die persoonlijke shift hebt gemaakt?

Kitty en ik voelen de gouden combinatie om jezelf naar een hoger level te tillen. Dit werkt door op alle gebieden. Je bedrijf, je gezin en relaties.Deze twee dagen zijn helemaal voor jou

Jouw groei, jouw reis. Vanuit daar gaan we zorgen dat wat jij te doen hebt meer moeiteloos gaat. Dat je leven nog meer gaat stromen en dus meer verdienen met wat jij echt het aller liefste doet vanuit de juiste energie.

Precies helder krijgen wat je daar gaat brengen en wat je mag doorbreken.

Overvloed, jouw succes en teruggeven oftewel..........


..... Wat jij te doen hebt, hier voelen tot in je tenen, je plek te gaan pakken om te doen en hiermee de impact te kunnen maken zoals bedoeld is voor jou om te maken.

Je gaat dit proces niet alleen aan. Samen kom je namelijk verder. Vooral met de juiste mensen.


En Kitty? Zij heeft jaren lang een tekstbureau gehad en heeft zich tegelijkertijd omringt met spirituele leiders. Ze is trotse eigenaresse van Lichtjes aan de Haven en steekt daar graag wonderlijke lichtjes aan. Ze is letterlijk en figuurlijk op reis gegaan. Werkt met energieën en kan feilloos aanvoelen welke ceremonies of sessie jou veel inzichten zullen geven. Vooral plantmedicijnen zijn voor haar DE snelweg naar innerlijke groei, acceptatie, rust en verhelderende inzichten. Ze ontvangt graag mensen die klaar zijn om patronen te doorbreken. Die een diepe duik nemen om hun eigen kennis, waarheid en onderbewuste te ontmoeten. Alles zit al in jou. Nu is het tijd om ernaar te luisteren.


Kitty

Ik heb me de laatste jaren omringd met de meest geweldige vrouwelijke ondernemers. Ondernemers die niet alleen willen kijken naar de marketing en sales-modellen maar weten en voelen dat er meer is. Wat ze doen, doen ze met zoveel passie. Ze hebben al innerlijkwerk gedaan. Hebben ervaren dat het werk soms lekker stroomt, de meest geniale ideeën binnenkomt en ook waarom het soms totaal niet stroomt! Er geen tickets verkocht worden en ze er hard aan moeten trekken. Aan het leven. Aan zichzelf.

Deze vrouwen zien deze uitdagingen als een uitnodiging in zichzelf te duiken. Wat maakt dat het nu niet verkoopt en stroomt zoals ik zou willen? Wat wil het universum mij vertellen?

Deze dagen zal er een geweldig mooie groep vrouwen samenkomen die net als jij een hoger bewustzijn hebben, een mooie business of baan en een bak ervaring op de meest uiteenlopende gebieden. En samen hebben ze iets gemeen...........

....... een hele fijne warme energie, veel geven en altijd willen groeien.


Heb je al een glimlach op je gezicht?


DIT is wat we gaan doen:

TWEE dagen in de bubbel van lichtjes aan de haven, samen met een groep hele fijne vrouwelijke ondernemers.

Dagen gevuld met de mooiste sessies, ceremonies en gesprekken.


Laat je verrassen, en als je een glimp van ons programma wilt weten:


dag 1

Intenties zetten, verbonden ademhalingssessie gevolg door een Magic truffelceremonie. We sluiten af met een gezamelijk healthy diner.


dag 2

We gaan de verzachting in met ceremoniële cacao, visualisaties, een sound bath, meditaties, schrijfsessies, inzichtgevende opdrachten.


Investering voor deze onvergetelijke en impact volle dagen zijn:

795,00 excl. btw

( Dit is inclusief alle sessies, diner op de eerste dag, lunch op dag twee en professionele begeleiding tijdens alle ceremonies)

Datum:
Maandag 31 januari 2022

( 10.00 - 19.00 uur)

&
dinsdag 01 februari 2022

( 10.00 - 17.00 uur)

Locatie: Het prachtige en magische mooie monumentale pand in het hartje van Nederland; Lichtjes aan de haven in Schoonhoven.

Wat als je stopt met hard werken en start met het eens op een andere manier aan te pakken? Te ontdekken of het jou net zoveel gaat brengen als die andere vrouwen die jou zijn voorgegaan.Vooral de truffelceremonie kan een grote impact hebben op je leven.


" Deze dag voelde als 5 jaar lang coachingsessies"

" Het was zo mooi en speciaal. Ik weet dat ik nog meer op mezelf mag gaan vertrouwen en dat ik het echt mag gaan doen!"

" Ik ervaar de rust nog altijd en dat heeft natuurlijk een hele mooie wisselwerking op onze relatie en ook in het gezin"

Dit is voor vrouwen die klaar zijn patronen te gaan doorbreken.

29 & 30 november 2021 slechts voor een selecte groep vrouwelijke ondernemers

€795,00Spiritual in business 

Grow

the

Boek ticket

FEMALE

Zit je helemaal in een positieve flow
Is er zoveel meer duidelijk geworden en voel je welke keuzes er nodig zijn.
Heb je heel veel opgelost
Ben je tot geniale inzichten gekomen die je in een moeiteloze energie door kunt gaan pakken.
Voel je de kracht om je plek te pakken en Next Level te gaan.
Heb je een prachtige groep vrouwen om je heen waarmee je een hele speciale band heb opgebouwd.
Wil je hier meer van omdat dit voelt als thuiskomen bij jezelf

Na deze dagen:

Een kamer boeken in ( de omgeving van) Schoonhoven raden wij van harte aan, zodat je maximaal in de bubbel kunt blijven. 

verblijf:

Meer informatie over de sessies:

Alles lezen over truffelceremonies doe je hier

Alles lezen over ademsessies en cacao doe je hier

Wat mag ik meenemen?

Na inschrijving en ruim voor de twee daagse ontvang je een email met informatie over eventuele voorbereiding, kledingadvies etc. Er zal je aan niets ontbreken.