Stories

The Paris

What happens in paris, stays in paris. Behalve dat wat jij allemaal gaat delen met jouw tribe.

Het is woensdag 13 april. klik-klak, je hoort je hakken klikken op het Parijse trottoir. Je hebt zojuist je meest leuke Parijs outfit aangetrokken en de excitement stroomt door je heen... wat is het toch een mooie stad. Je kijkt naar de sierlijkheid van de gebouwen, de hippe Parisiens en voelt je zo geïnspireerd alleen al door hier te zijn.  De lucht is helder blauw en het zonnetje komt langzaamaan door.
Parijs wordt wakker....

Daar op het hoekje een mooie Bistro. Je kijkt hoe daar een aantal dames aan een espresso nippen en de ander een grote hap van haar goud gele croissant neemt. Ontspannen en lachend, het lijkt alsof  deze dames elkaar al jaren kennen.

Maar ze hebben elkaar net ontmoet en zwaaien naar je met een warme lach en roepen hier moet je zijn! We hebben alvast een koffietje voor je besteld.

Het zijn de dames met wie jij twee heerlijke en onvergetelijke dagen gaat hebben in Parijs.

Klinkt goed hè?

Oui oui Paris. Je kan mee als je wilt....
 Een hele middag omringt met like-minded ondernemers die allemaal dezelfde passie delen als jij..... trouwen.  Samen sparren, verbinden en connecties opdoen die niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst enorm waardevol kunnen zijn.

En wat dacht je ervan om zelf eens te laten zien wie dat mooie gezicht achter jouw bedrijf is?

Stel je eens voor hoe fijn het is om REAL LIFE  In gesprek gaan over hoe zij nu het afgelopen en enorm bewogen trouwseizoen hebben meegemaakt. Wat is hun plan voor volgend jaar? ( I.p.v. alles via zoom, skype of teams)

Maar ook even AAN je bedrijf werken door 2  toffe masterclasses / lezingen.

Kortom, een middag lang netwerken, verbinden, inspiratie opdoen en écht even samenkomen. 

Paris

INVITATION

13 & 14 april 2022

The Paris

Stories

PARIS INSPIRATION CREATION CONNECTION PARIS LOVE FASHION FLOW  PARIS PHOTO CONNECTION

Je vertelt als ondernemer verhalen. Over je business, over jouw visie, je aanbod en over jou. Jouw brand is een beleving.
We duiken twee dagen in the story telling vibe van Parijs. Alsof je in de serie "Emily in Paris" stapt. 

Ik ga je meenemen in het verhaal van grote luxe Brands. Laat mij je inspireren en helpen om het verhaal van jouw brand nog unieker te maken en naar buiten te brengen.

Storytelling in je brand is alles wat jouw tribe van jou hoort, ziet en leest. Maar ook wat ze ervaren en voelen. En wat dacht je van wat je bij hen kunt "aanzetten"als je brand on-point is.

 Zeg tegen een vrouw het woord Parijs en direct voelt ze hoe magisch deze stad is. Jij ziet nu toch ook meteen de sierlijke drukke straten voor je? En voel je de Liefde? De stad van de liefde. ( volgens mij zit je nu met een kleine glimlach.)

Jarenlang heb ik -naast ondernemers- ook de liefde vastgelegd als fotografe. Vaak in het buitenland en meestal in Parijs. Daar is mijn liefde voor deze stad ontstaan. De plek waar alles groots, sierlijk, luxe en vol liefde mag. Altijd als ik vast liep in mijn business of inspiratie nodig had stapte ik in mijn mini en reed ik naar Parijs om daar slechts een paar uur later weer te bruisen van vette ideeën.
 Iedere keer weer ging meteen de liefde voor mijn bedrijf en inspiratie stromen. Het aanbod, de tekst, het concept of een brand. En nu nog steeds....


Ik laat je in twee dagen precies zien hoe ik dat doe en ik neem je mee in mijn denkwijze. Ik ga je de opdrachten geven om een krachtig brand te bouwen met de tools die ik normaliter alleen gebruik voor mijn 1op1 klanten.

Het gaat magisch worden.
Onvergetelijk.
 Genieten met alleen maar fijne vrouwen net zoals jij en ik.
Als cadeau krijg jij van mij een prachtig portet gemaakt van jou in Parijs. Als herinnering & om jouw tribe te laten zien hoe krachtig en mooi je bent.

Met alle tools die ik je ga geven, ga jij ze beter kunnen vertellen & laten zien waarom zij bij jou moeten zijn. 

Je gaat weer een level hoger met je brand & business.

Je boodschap is meer helder en je hebt genoeg inspiratie om je brand unieker en meer  als JIJ te gaan neerzetten.


Reken er maar op dat je naar huis gaat met inspiratie voor jezelf, je business en brand.


CADEAU:

PARIS INSPIRATION CREATION CONNECTION PARIS
LOVE FASHION FLOW  PARIS PHOTO CONNECTION

Ga je met me mee naar Parijs voor deze onvergetelijke trip?

847,00

1500,00

• 2-daagse  

• 2x een dag programma. We starten met een typisch frans ontbijtje koffie en croissant in een bistro. 

• Je wordt 2 dagen lang meegenomen in de Parijs vibe. Op een mooie luxe locatie & op toffe plekjes.

• Inclusief  1x licht ontbijt, 2x lunch, versnaperingen en  drankjes overdag. ( Je gaat lekker in de watten gelegd worden!

• Masterclasses van Jessica.

• De 2daagse is exclusief reis en verblijf. Ik stuur je wel het leukste hotel / appartement op de beste plek. Zo hoef je niet te zoeken, alleen even zelf te boeken.

• Ik breng je vooraf in contact met de dames. Zo kun je samen afstemmen om hetzelfde hotel te boeken of samen te reizen. Extra leuk! Want ze zijn allemaal net zo leuk als jij! No worries.

• Op dag 2 heb ik iets GEWELDIGS gereserveerd waar je (op eigen kosten) mag aansluiten. Als je op mijn instagram hebt gekeken dan heb je wellicht al een idee wat dit gaat zijn.
 

PARIS & BRANDS

er kunnen max. 12 vrouwen mee. Dus bel je business vriendin, Boek j ticket en start packing girl!

The Paris

Stories

Paris

INVITATION

13 & 14 april 2022

The Paris

Stories

Eigenlijk kwam Parijs voor mij helemaal niet uit. Ik was mega druk met de voorbereiding van een huwelijk en zat tot over m’n oren in werk. Had dan ook moeite om mijn werk los te laten in Parijs en om echt te ontspannen. Maar juist deze situatie gaf mij nieuwe inzichten. Want juist toen ik wel even uit mijn werk stapte, zag ik waar de uitdaging lag en er verbetering kon plaatsvinden. Dit heeft mij tot op de dag van vandaag geholpen. Daarnaast is Parijs een stad die mij altijd inspireert en om daar te zijn met succesvolle vrouwen geeft zo’n mega motivatie en inspiratie boost! Love it! Ik zou zonder twijfel weer meegaan!

- Lisanne Kamp -
weddingplanner 

Jessica en haar team hebben precies DIE boost gegeven om echt voor te gaan! We uitgewerkt wat mijn Next Level gaat worden. De mooie foto's zijn dan ook de ‘icing on the cake’!
- Marion- 
Business coach

In één woord wauw! 
Door de juiste vragen te stellen kom je echt tot mijn goud, mijn verhaal en waarom ik doe wat ik doe. Daarvoor wist ik eigenlijk niet eens zo helder wat mijn verhaal is en wat het bijzonder maakt. Jij begrijpt echt wie ik ben en wat ik wil en hoe dat er dan ook uit moet zien. Wauw! 

- Lizzie -
Funnel Expert