follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

jessica van duren

VROUWEN! WAT ZIJN WE AAN HET DOEN? ALS WE ALLEMAAL ALS EEN KIP ZONDER KOP ZO DOOR BLIJVEN RENNEN DOOR HET LEVEN WAT GEVEN WE ONZE KINDEREN DAN DOOR?

EN DAT ALLEMAAL OMDAT HARD WERKEN IN DEZE MAATSCHAPPIJ BLIJKBAAR SUCCESVOL BETEKENT? OF IS DIT ZO OMDAT ONZE INNERLIJKE CRITICUS HET NOOIT GOED GENOEG VINDT?


JESSICA KOMT JOUW PUBLIEK OP EEN LIEFDEVOLLE EN WARME MANIER WAKKER SCHUDDEN. 


Ze vertelt met veel passie, hartelijkheid en wat zelfspot haar verhaal. Het verhaal met ups en downs in haar leven en wat haar geholpen heeft om ondanks de tegenslagen altijd de draad weer op te pakken en door te groeien. Het verhaal over wat te hard werken haar gekost heeft en wat het haar heeft opgeleverd om een grote stap terug te doen en te focussen op groei. Want daar gaat het leven over… groei. De inzichten die ze heeft gekregen en waardoor ze haar mindset is gaan veranderen wil ze met andere vrouwen delen.

HAAR VERHAAL, HAAR VISIE EN HAAR PASSIE VOOR ONDERNEMER, HET ZAL JE INSPIREREN.


Voor haar staan Geluk, Balans, Genieten en Gezondheid centraal. En ze neemt je graag mee in haar verhaal, de wereld van hoe “wij” denken en ze vertelt je met alle liefde over wat je kan doen,weglaten of toevoegen  om de grote verandering te creëren in je leven en de patronen te doorbreken.

Vrouwen mogen zichzelf meer gunnen, minder onzekerheid en de lat wat lager leggen en.........DURVEN ONSZELF MEER TE LATEN ZIEN!

CONNECTED TE ZIJN MET JEZELF!

OMARM JEZELF EN  JE F*CK UPS EN OWN IT!


Benieuwd naar haar verhaal? 

SPREKER

THEMA'S: ZICHTBAARHEID, ONDERNEMEN, INNERLIJKE CRITICUS, FOTOGRAFIE,BRANDING,
LAW OF ATTRACTION