follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

COACHING

Geen tijd hebben en stress ervaren sluipt er ongemerkt in. Het is niet voor niets dat een burn-out de nummer 1 beroepsziekte is in Nederland. Helaas is een groot deel van de ondernemers die veel stress klachten ervaren, vrouw. Hoe komt dat?
Omdat er anno 2018 steeds meer verwacht wordt in onze samenleving van de vrouwen. Meer vrouwen zijn succesvol in vergelijking met de tijd toen onze moeders onze leeftijd hadden. We willen teveel. Goede moeder, helpen op school, een opgeruimd en schoon, liefst trendy, huis hebben, de ideale partner zijn met frequente datenights en ook slank, sporten en er mooi uitzien, want een healthy lifestyle is helemaal hot op dit moment. Tel daarbij een drukke onderneming (Of juist een slecht lopende onderneming) op en je hebt een recept voor toenemende druk en stressklachten. DE weg naar een burn-out.

Diep van binnen weet je dat er iets moet veranderen. Echter leven veel ondernemers maar door in de rush om het ergens ook wel een lekker gevoel is om het succesvol druk leven te leven. 

WAT ONTZETTEND JAMMER! Er is zoveel uit het leven te halen! Zoveel moois! En ja…. het leven bestaat uit ups en downs, maar jij bent de enige die de koers kan bepalen! Daag jezelf uit! Door de jarenlange ervaring die ik op heb opgedaan met mijn eigen business en het coachen van anderen, heb ik zelf gezien en geleerd wat werkt en wat niet werkt.

Je hebt ooit alle moed verzameld, de knoop doorgehakt en je bent je bedrijf opgestart. Je gaat het helemaal maken, is jouw gedachte…. maar dan komen er naar verloop van tijd barstjes in je voorgenomen plan.

Je werkt ontzettend hard maar je hebt geen focus meer. Je had je doelen zo goed gesteld maar nu weet je niet meer wat je doelen zijn. Je vraagt jezelf wel eens af: Waar doe ik het allemaal voor? Door alle drukte, to-do lijstjes en afspraken staat het groeien met je eigen business op de 2e plaats… misschien zelfs op de 3e plaats omdat je ook fantastische kinderen hebt en er graag voor ze wil zijn. En waar sta jij? Op welke plaats heb jij jezelf gezet om gelukkig te kunnen zijn, te groeien als mens en te genieten van je vrije tijd?

Focus

Mindset

Ik mag mijzelf dan ook oprecht een ervaringsdeskundige noemen met veel goede tips & tricks in pacht. Doordat ikzelf flink wat tegenslagen heb overwonnen en heb ervaren hoe het is om door te gaan en niet alleen te herpakken maar zelfs terug te komen met een nog beter plan om mijn business naar een hoger niveau te brengen.

Al jaren krijg ik regelmatig de vraag hoe ik het doe, hoe ik het combineer; het moederschap, een eigen bedrijf en ook nog eens een gezonde levensstijl. Met mijn ervaring wil ik andere ondernemers helpen, inspireren, ondersteunen en adviseren. 

We gaan je bedrijf in kaart brengen met JOU als persoon en JOUW kracht als basis. We gaan aan de slag met het profiel van jouw ideale klant zodat jij leert om jouw ideale klant aan te trekken. Ook jouw business wordt onder de loep genomen. Staat jouw brand als een huis of moeten we daarin verbeteringen aanbrengen? Wat is jouw why? Wat is jouw doel ? Moet je vernieuwen? 

Kortom, Hoe ga je dit doen zonder al te grote “brokken” te maken ? We gaan jouw strategie bepalen om ervoor te zorgen dat jij vanaf nu met focus het beste uit je bedrijf gaat halen. En uit jezelf! Want een gelukkige jij is een gelukkige en succesvolle ondernemer! 

Jij verdient het om gelukkig te zijn!

Happy

Ja! Ik wil een coaching sessie boeken