follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

jessica van duren

"Ik stuiter altijd als ik bij jou ben geweest jessica, dan zie ik dat het eigenlijk niet zo moeilijk is."

- Christel-

EN DAT KAN GEWOON LEKKER SIMPEL,
IN 4 STAPPEN.

Al enige tijd plan ik geen fotoshoots meer in. Dit doe ik alleen nog exclusief voor klanten die ik coach (en de Inner Circle.) Maar hoe meer ik werk met ondernemers en hun help bij hun positionering & brand, hoe meer ik zie hoe oppervlakkig dit is als je er NIET echt induikt en zomaar wat "personal branding" foto's inzet. Zonder strategie, zonder diepere boodschap. 

Hoe gaat jouw output leiden tot jouw droomklanten? Hoe gaan foto's en teksten zonder verbinding met jezelf leiden tot verbinding met jouw klanten? Precies: NIET (sorry het is niet heel erg Law OF Attraction ;-)

Ik heb de oplossing voor je: exclusief en alleen op deze dag ga ik voor slechts 10 ondernemers powerfoto's maken.

Wat is jouw magische boodschap?
Wat staat jou te doen om next level te gaan?
Hoe ga jij daarmee jouw next level " in-starten"

Het antwoord op die vragen krijg je. Er zijn 7 gouden elementen om next level te gaan. Je moet jouw next level wakker maken. En ik ga je laten zien hoe.

Jij krijgt van mij namelijk gratis de 7 gouden elementen in jouw blueprint cadeau!


Mijn bereik is groter geworden! Jessica is een positieve en energieke vrouw die mij telkens weer weet te inspireren. Door de strategie call zijn er nieuwe ideeën opgebloeid en weet ik weer precies waar ik heen wil met mijn bedrijf. Jessica weet mij op mijn gemak te stellen tijdens een fotoshoot en daardoor passen de foto's helemaal bij mijn persoonlijkheid en de uitstraling van mijn bedrijf. 

- Simone Wijlaars - 

Wauw! Dat zeggen klanten vaak als ze mijn foto's zien. Op basis van deze prachtige foto's haal ik zelfs opdrachten binnen. " Je uitstraling is zo fris en open, dat wekt vertrouwen. Dit heb ik te danken aan Jessica. Ze heeft echt talent.

- Chantal Loverbos - 

De Awaken Your Next Level Dag met Jessica en haar team heeft precies DIE boost gegeven om echt voor te gaan! In de online-sessie en de fotoshoot hebben we uitgewerkt wat mijn Next Level gaat worden. De mooie foto's zijn dan ook de ‘icing on the cake’!

- Marion van der Krogt - 

VOEL JE EEN QUEEN

DOWN TO EARTH

PLAN JE TOEKOMST

Als je next level wilt gaan mag je ook wel even die "inner beyonce / JLO" in je wakker maken. Dat voel je als je voor mijn camera staat. Belangrijk is te geloven wat jezelf kan bereiken. 

Ik zie binnen no time wat jouw next level is. Ik laat het je voelen wat er mogelijk is. Maar zonder actie kun je niet manifesteren. Dus actie en implementeren.

Of je het nu met mij doet of niet...
Ik wil dat je "handjes en voetjes" gaat geven aan jouw next level.
Je krijgt de blueprint & de foto's.

VOOR:

NA:

Ik heb even geen inspiratie meer en ik ben focus kwijt.

Ik wil geen "laptop met munthee" foto zoals iedereen.

Ik weet niet wat ik moet posten op social media.

Ik vind het lastig om mezelf te laten zien. Want wat moet ik laten zien? Daar zit toch niemand op te wachten? Wat zullen mensen wel niet denken?

Ik trek niet de juiste klanten aan.

Mijn foto's zijn al weer 3 jaar oud en matchen niet meer.

101 ideeën en 100% focus en zin om er voor te gaan. EN weten hoe! 

Perfect passende powerfoto van jouw NEXT LEVEL zelf.

Had ik maar eerder geweten dat het zo makkelijk kon zijn!

Precies weten wat, wanneer en hoe. Trots zijn om deze powerfoto's te laten zien

Diep vanuit jezelf maak je verbinding met jouw klanten en ga je verkopen juist door jezelf te laten zien!

Wat was dit gaaf! Helemaal op mijn gemak. Wat een magisch gevoel! 

De AWAKEN YOUR NEXT LEVEL DAG is echt een aanrader!                               
Je wordt (weer) wakker geschut en wordt aan het denken gezet over wat jij kunt doen om jouw next level te vinden en te bereiken.
Met daarbij een blueprint  en hele mooie foto’s om aan iedereen te laten zien wat jij te bieden hebt.
Jessica weet precies hoe zij jou kan laten stralen!

- Laura van Rooij - 

Jessica heeft zakelijke portretfoto's voor mijn bedrijf gemaakt, en dit jaar ben ik gestart met een coaching traject. Jessica is super enthousiast, heeft goede ideeën en kan met haar coaching en fotografie jouw bedrijf echt naar The Next Level brengen. Echt een aanrader!

Jessica heeft zakelijke portretfoto's voor mijn bedrijf gemaakt, en dit jaar ben ik gestart met een coaching traject. Jessica is super enthousiast, heeft goede ideeën en kan met haar coaching en fotografie jouw bedrijf echt naar The Next Level brengen. Echt een aanrader!

- Conny Postma - 

STAPPENPLAN

Strategie coachcall
We gaan jouw strategie bepalen. Je krijgt precies helder wat jij wilt uitstralen naar wie en waarom.

Make-up & hair
Jij voelt je zo mooi voor de camera, al je onzekerheden vallen weg. Je voelt je de queen en ziet er uit als de queen. De super visagiste Victoria ( bekend van tv) zorgt dat jij de looks hebt van die queen.

Exclusieve fotoshoot
 1-op-1 aan de slag. Je vindt dit fantastisch want alle vooroordelen die je van te voren had over fotoshoots vallen in 1 klap weg. 1 ding: Zelfvertrouwen ga je voelen tijdens deze shoot. En dat is precies wat jouw droomklant ziet op de foto.

Unieke blueprint met jouw stappenplan
BONUS: Een zeer persoonlijk & zeer implementeerbaar extraatje voor de prachtige vrouwen die het aandurfden om die oordelen / onzekerheden los te laten en te ontdekken en ervaren hoe hun next level eruit kan zien. Die beloon ik heel graag met mijn stappenplan.

Ik heb namelijk al lang gezien wat jou zo uniek maakt. ;-) Dus jij krijgt wat ik zie voor jou in jouw blueprint.

1

2

3

4

WAT LEVERT HET JE OP?

DOORBRAKEN: Inspiratie waardoor jij stopt met te doen wat je altijd al doet waardoor je ECHT resultaat gaat krijgen.

BEELD: Vet mooie power shoot! Die 100% laten zien wij jouw NEXT LEVEL versie is.

POWERVROUW: Mooie look zodat je na de shoot een chique restaurant in wilt duiken. Want jij voelt je als een queen en ziet eruit als een queen! ( *ik breng je alleen niet thuis ;-)) 

VERBINDEN: Up-liftende, fijne vrouwelijke ondernemers ontmoeten. Met een fijne energie. ( Ja! want die trek ik aan met Law of attraction & de stappen die ik gezet heb. Daarom wil jij weten hoe.)

PLAN: Stappen die nodig zijn jezelf krachtig te positioneren.

Bonus cadeau: Blue print waardoor je geen enkele stap gaat vergeten naar jouw NEXT LEVEL.

AWAKEN

NEXT LEVEL

YOUR

7 APRIL 2021!

IK DURF JE DIE GARANTIE TE GEVEN!

Ja je bent kritisch naar jezelf, daarom mag jij je eigen foto's uitkiezen. Want ook JIJ gaat prachtig op de foto staan net zoals alle andere duizenden vrouwen die ik heb gefotografeerd de laatste jaren. Niet goed? Dan doen we het opnieuw, in mijn tijd.

€375,00


INCLUSIEF
3 FOTO'S 

VOOR VROUWEN DIE:

Al heel lang voelen dat er meer in ze zit, maar even niet meer voelen hoe dit wakker te maken, of het stemmetje hebben: "Wat zullen anderen wel niet denken?" of " Wie ben ik om..."


Al een tijdje ondernemer zijn;
Geen saaie munt thee, laptop en ik kijk de andere kant op foto willen;
Die weer even AANGEZET willen worden;
Succes voor persoonlijke groei;
Die benieuwd zijn naar wat hun next level kan zijn;
Vanuit verbinding en diepgang willen groeien als ondernemer;
Die geloven in de power van vrouwelijke energie;
Klaar zijn voor leiderschap;
Die niet houden van oppervlakkigheid;
Die niet alleen willen visualiseren maar ook willen leren alles te implementeren.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat krijg ik nu precies?
Een groepscall met zoom. Waarin ik jou en alle andere deelnemers van deze awaken your next level shoot dag coach. We gaan brainstormen aan de hand van mijn opdrachten zodat jij precies weet wat jouw strategie is voor de shoot en het inzetten van jouw powerfoto's. een shoot van 20 min, haar&make-up touch up & unieke roadmap naar jouw next level.

Wat zijn de data? 
De data van de shootdag is op 07-04-2021. Je kunt je eigen tijdsslot boeken op mijn website. De datum van de call is op 01 april 10.00. Kun je er dan niet bij zijn? Geen probleem. Ik neem de call op. Stuur je vragen in, ik beantwoord ze tijdens de call en ik stuur je de call toe.

Wat nu als ik toch meer foto's wil hebben?
Dat kan! Het is mogelijk meer foto's bijbestellen als je niet kunt kiezen, of er toch meerdere nodig hebt.

Wat moet ik aan?
Dat bespreken we tijdens de call. 

Ik wil graag samen met een vriendin die ook ondernemer is komen kan dat?
Ja leuk! Natuurlijk kan dat! Geef dat even aan bij het boeken op de website. 

Hoe lang duurt het voordat ik de foto's heb?
Nadat je de foto's hebt uitgekozen die je graag wilt hebben krijg je binnen twee weken de foto's toegestuurd via jouw persoonlijke online gallerij.

Ik kan niet op de shoot datum, kan ik dit ook los boeken?
Jammer, helaas doe ik geen losse fotoshoots meer. Wellicht organiseer ik de dag nog een keer. Stuur je mij even een mailtje dat je dat je er de volgende keer graag bij zou willen zijn? Dan zet ik je op de lijst en heb jij straks als eerste de mogelijkheid je in te schrijven.

oVER MIJ

In de jaren dat ik  duizenden vrouwen gefotografeerd heb is er een ding wat ik echt altijd goed kon zien. De angst om zichtbaar te zijn. Als vrouw hebben we allemaal ergens dat gevoel dat we niet goed genoeg zijn.

Ik geloof dat dit bij mij zelfs de rode draad was in mijn leven. Zelfs op het punt toen ik alles leek te hebben: Succesvolle business, prachtig gezin, mooie auto..... van binnen was ik ongelukkig en voelde ik me nog steeds niet "genoeg"

Precies dit is de handrem / dat ding wat aan je been hangt om niet te doen wat jij het liefste wilt doen.
Next level gaan, jezelf ownen en een leven te creëren onder jouw voorwaarden! Op jouw manier!

Precies dit leer ik vrouwen nu. Want als ik het heb kunnen omkeren van niet goed genoeg naar jezelf ownen, je goud zien en voluit gaan doen wat je wilt. kan jij het ook!

Ik gebruik daarbij mijn coaching skills maar ook mijn unieke visie die ik heb door mijn achtergrond voor detail als fotograaf en als danseres. Ik zet mijn superpowers in om jou jouw goud te laten zien , dit 100% te ownen en ik leer je dit precies te implementeren in jouw business. zodat jij niet zomaar "klanten" maar "droomklanten" gaat hebben.