follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

jessica van duren

About

In alle kleuren maar het liefst in het goud

The story

Goud! Van het vastleggen van herinneringen met die gouden rand, tot het leiden van een business met aan het roer de beste – gouden – versie van jezelf. Dit gaat over Jessica. Jessica gaat voor goud. Je ziet het aan het goudgele zonlicht in haar foto’s en de pindakaas op haar cracker. Goud komt namelijk in veel tinten…

Ga jij voor goud? Want dat behaal je door focus op jouw onderneming samen met de juiste balans in je leven. Jessica weet dat, ze heeft het zelf ervaren. Al op jonge leeftijd had Jessica een succesvolle danscarrière met behalve dansoptredens ook verschillende fotoshoots en zelfs een eigen danceact. Stilzitten kon ze toen al niet. Na de geboorte van haar dochter ging ze verder als sportinstructrice en was ze verantwoordelijk voor het opleiden van andere sportinstructeurs. Haar interesse voor coachen is daar ontstaan.

Balans is voor Jessica heel belangrijk. Daar kwam ze achter op het moment dat deze in haar eigen leven zoek was. Een burn-out en chronische gezondheidsproblemen hebben haar doen inzien dat je wel altijd kunt gaan voor goud, maar dat je daarvoor soms ook moet stilstaan. Na de geboorte van haar zoon zocht Jessica naar een business waarbij het werk te combineren viel met haar kinderen. In 2010 was Jessica Photography een feit. Met haar camera vangt ze momenten waarvan de foto’s een belangrijke tastbare herinnering zijn.

De geïnteresseerde Jessica heeft zich verdiept in de wereld van het menselijk brein. Die informatie brengt ze samen met haar levenservaring als vrouw, moeder en ondernemer. De hoge pieken en de diepe dalen. In het bijzonder ook de periode waarin zij alleenstaand moeder was van haar twee kinderen, heeft bijgedragen aan deze levenswijsheid. Haar rijke mensenkennis die ze heeft opgebouwd tijdens de vele momenten waarin ze als fotograaf pure emotie weet vast te leggen en zelfs haar ervaring op het gebied van sport en voeding maken haar bovendien tot een ervaringsdeskundige coach. Een die niet enkel op inhoudelijk en praktisch niveau ondersteunt en begeleidt, maar ook op mentaal vlak met je meedenkt en je motiveert. Met haar positieve instelling, aanstekelijke energie en haar warme persoonlijkheid weet ze mensen te raken. Zo helpt ze ondernemers bij het herkennen van hun patronen, deze te doorbreken en zo het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. 

Ga niet alleen voor goud maar gun jezelf ook goud. Investeren in jezelf is namelijk altijd de moeite waard. Het verrijkt je, brengt je verder en laat jou en je business groeien. Jessica is de coach die jou hierbij kan helpen. Dit doet ze het liefst op hoge hakken en vanuit prachtige locaties. Tijdens een lekkere lunch met een kopje koffie en een ‘goudbruin’ croissantje op een terrasje in Parijs. 

Al snel groeide haar bedrijf uit tot een groot succes. De allermooiste bruiloften overal ter wereld zijn door Jessica vastgelegd en de verschillende awards die ze daarvoor ontving, waren telkens weer een kroon op haar werk.

V

Van danseres en sportinstructrice tot een succesvolle businesslady. Inmiddels werkte Jessica met drie dames in haar florerende bedrijf en prijkte een award winnende foto in een gouden lijst boven haar bureau aan de muur. Op dat moment overleed haar vader,

 haar steun, toeverlaat en beste vriend. Daar stond ze dan, met beide benen op de grond. Geen goud,

Haar positiviteit heeft haar door deze moeilijke periode geholpen en na de duik in een diep zwart gat kwam ze tot het inzicht dat ze haar levensstijl moest veranderen. Het werd tijd om de lat lager te leggen en haar leven te leven met veel aandacht voor geluk, gezondheid en fijne momenten. Het was tijd voor balans. Ze fotografeerde niet meer alle mooie bruiloften maar een beperkt aantal van de meest exclusieve en mooiste bruiloften. Daarnaast geeft Jessica inmiddels ook speciale workshops, organiseert ze masterclasses en biedt ze één op één sessies waarin ze andere ondernemers inspireert en coacht. Daar wordt ze namelijk gelukkig van.

geen glimlach en geen glans.

muur. Op dat moment overleed haar vader,

dames in haar florerende bedrijf en prijkte een award winnende foto in een gouden lijst boven haar bureau aan de

Van danseres en sportinstructrice tot een succesvolle businesslady. Inmiddels werkte Jessica met drie

 haar steun, toeverlaat en beste vriend. Daar stond ze dan, met beide benen op de grond. Geen goud, geen glimlach en geen glans.